Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:08
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июля 2020, 14:54

Майже 100 учасників долучилися до обласного фестивалю-конкурсу «Обрії душі»

На Житомирщині 2 липня пройшов обласний літературний фестиваль-конкурс «Обрії душі». Цьогоріч учасниками цього фестивалю стали майже 100 юних поетів та прозаїків. Організатори відзначають, що у порівнянні з минулим роком у 2020-му кількість учасників зросла вдвічі.



Обласний літературний фестиваль-конкурс «Обрії душі» проводиться з метою формування патріотичної свідомості, популяризації української культури, мови й народних традицій та відзначення Дня молоді в Україні. Про це повідомляє департамент культури, молоді та спорту ОДА.



Фестиваль проводиться вже вдруге і набирає популярності серед юних поетів та прозаїків. Цьогоріч члени журі відзначили, як підвищився рівень поетичної майстерності конкурсантів.



Директор департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Максим Обшта привітав дипломантів і лауреатів конкурсу, вручив пам’ятні сувеніри та побажав їм розвивати свій талант та не зупинятися на досягнутому.



Нагадаємо, що до 6 липня включно місцеві автори Житомирщини можуть подати заявки на випуск соціально значущої літератури.
Погода, Новости, загрузка...