Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2020, 15:27

У Брусилівському районі оштрафовано колишнього виконувача обов’язків старости двох сіл за несвоєчасне подання декларації

Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, вчинене колишнім виконувачем обов’язків старости двох сіл Брусилівського району.

Йдеться про те, що особа, звільнившись із посади виконувача обов’язків старости двох сіл Брусилівського району, несвоєчасно подала до НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування після звільнення за минулий рік.

Зокрема, замість визначеного чинним законодавством терміну подачі – до 1 квітня 2019 року, подала документ про майнові статки лише у липні 2019 року.
Таким чином, колишньою посадовою особою, яка, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», є суб’єктом відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, порушено вимоги ч.2 ст. 45 зазначеного Закону.

Постановою Брусилівського районного суду особу визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу на суму 850 грн.
Погода, Новости, загрузка...