Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июля 2020, 11:13

У Житомирі нові тролейбуси білоруського виробництва вже вийшли на міські маршрути

Нові тролейбуси білоруського виробництва сьогодні почали курсувати Житомиром, обслуговуючи населення на маршрутах №2 і 3. Завтра нові одиниці транспорту запустять також на маршрути № 1-А та 1-Б.

«Тролейбус безшумний, зручний для пасажирів та водія, - ділиться своїми враженнями від кермування новим тролейбусом водій Сергій. - Система кондиціювання є не тільки в салоні тролейбуса, а й в кабіні водія».

Серед переваг нового рухомого складу також відмічено комфортність та безпечність для пасажирів, економність та зручність для маломобільних груп населення. Транспорт ефективний та простий в експлуатації.

Як повідомлялося раніше, новий рухомий склад оснащений низкою сучасних функцій, зокрема, має пандус, автономний хід на випадок об'їзду аварійних ділянок, зарядку USB для гаджетів, електронну інформаційну систему, кондиціонування в салоні тролейбуса та кабіні водія та ін.

В місто тролейбуси білоруського виробництва «Белкоммунмаш» надходять партіями: до кінця року житомирське ТТУ поповниться ще 45 тролейбусами білоруського виробництва.
Погода, Новости, загрузка...