Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июля 2020, 17:11

На розвиток земельних фондів Житомирщини направлено 1,1 млн грн

Упродовж І півріччя 2020 року землевпорядники Житомирщини спрямували на землевпорядні, землеоціночні роботи та заходи з охорони земель регіону 1,1 млн грн. Кошти отримали від надходжень в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Найбільше коштів спрямували на заходи з охорони земель – 508,4 тис. грн. На проведення нормативної грошової оцінки земель використали 351,2 тис. грн. Роботи з інвентаризації земель профінансували на 190,1 тис. грн.

Загалом від початку року фахівці нарахували 2 млн 456 тис. грн відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв. З урахуванням виплат, нарахованих за минулі періоди, суб’єкти господарювання перерахували до бюджетів усіх рівнів області кошти у сумі 2 млн 528 тис. грн.
Погода, Новости, загрузка...