Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июля 2020, 14:26

20 тис грн за безперешкодне перевезення деревини - на Житомирщині патрульний постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт відносно начальника одного із секторів патрульної поліції Житомирського відділу поліції ГУ Нацполіції в Житомирській області. Правоохоронець обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що правоохоронець вимагав від підприємця неправомірну вигоду у сумі 20 000 гривень за безперешкодне перевезення ним лісопродукції.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України. Оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Житомирській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...