Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2020, 15:33

На Житомирщині фестиваль "Лесині джерела" проведуть в карантинному форматі

25 липня у Новограді-Волинському протягом одного дня та в карантинному форматі проведуть фестиваль літератури і мистецтв "Лесині джерела", хоча за результатами Інтернет-опитування жителі міста проголосували за перенесення фестивалю на наступний рік.

Про це повідомила працівниця пресслужби Новоград-Волинської міськради Алла Виговська. Свято відбуватиметься 33 рік поспіль. У програмі – відеоконцерт "Леся Українка і сучасність", тематичні виставки, презентації книг, розважальна програма з обмеженим колом учасників та онлайн заходи.

Під час фестивалю заплановане вручення обласних літературно-мистецьких премій імені Лесі Українки та імені Олени Пчілки і нагородження почесними відзнаками міста.

Фестиваль відбудеться в карантинному форматі незважаючи на те, що під час Інтернет-опитування жителів Новограда-Волинського, яке проходило із 17 по 26 червня, 56.3% його учасників проголосували за те, щоб цього року фестиваль не проводити.
Погода, Новости, загрузка...