Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июля 2020, 11:46

У червні понад 300 жителів Новоград-Волинщини отримали роботу

Новоград-Волинський міський центр зайнятості незважаючи на карантинні обмеження активно працює в дистанційному режимі, допомагає шукачам знайти роботу, а роботодавцям укомплектувати актуальні вакансії.

Лише у червні фахівці міського центру зайнятості знайшли місце роботи для понад 300 громадян, оперативно працевлаштувавши їх на посади водіїв автотранспортних засобів, продавців продовольчих товарів, електрогазозварників, сортувальників матеріалів та виробів з деревини, ливарників на машинах для лиття під тиском, швачок, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва та ін.

Від початку запровадженого карантину по липень за сприянням Новоград-Волинського міського центру зайнятості та завдяки наполегливості клієнтів працевлаштовано більше 800 безробітних громадян. Спеціалісти сектору рекрутингу оперативно реагують на потреби роботодавців, розміщують інформацію про вакансії в мережі Facebook, аналізують анкети шукачів роботи, кар’єрні радники підбирають кандидатів на вільні робочі місця з числа безробітних громадян.

«Шукати в цей непростий час роботу – це перспективна справа і карантин не є перешкодою», – зазначає Сергій, який в період пандемії звернувся до Новоград-Волинського міського центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні. Чоловік був налаштований на активний пошук місця роботи. Роботодавець, до якого він звернувся за рекомендацією фахівця сектору рекрутингу, готовий приймати на роботу і підтримувати своїх працівників. У результаті Сергій працевлаштувався електрогазозварником на одне із підприємств міста.
Погода, Новости, загрузка...