Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2011, 08:48

Віталій Журавський продовжує опікуватися вчителями та лікарями Житомирщини

Концерт-реквієм пам′яті жертв голодоморів в Україні став дя вчителів та лікарів Коростишівського району гарною нагодою згадати
Уже вкотре за сприяння радника Президента України Віталія Журавського вчителі та лікарі Житомирщини відвідали Київ. Поїздка відбулася у пам′ятний для України день – День пам′яті жертв голодоморів. Тому культурна програма перебування у столиці розпочалася із відвідин концерту-реквієму у Національному оперному театрі, а продовжилась екскурсією у Києво-Печерській лаврі.

Концерт-реквієм пам′яті жертв голодоморів в Україні став дя вчителів та лікарів Коростишівського району гарною нагодою згадати всіх, хто невинно помер у роки тоталітарного режиму на наших землях.

MВіталій Журавський, радник Президента України: «Там, де є свобода, там нема репресій, там де є свобода, там нема голодоморів. Бо що таке голодомор – це винищення українського села, а село – це острі і основа української культури»

Після концерту реквієму вчителі та лікарі відвідали святі місця Києво-Печерської лаври.

Ірина Прищепа, учитель Коростишівської ЗОШ №9: «Ми були учасниками прекрасного концерту пам′яті жертв голодомору, приємно знову побувати на святій землі Києво-Печерської лаври, хочеться подякувати, сказати велике спасибі»

Як зазначають коростишівці, вони завжди відчувають підтримку Віталія Журавського не лише в організації дозвілля, а й у повсякденних турботах і справах.
Людмила Степанська, медсестра Коростишівської районної лікарні: «Не перший раз вже відвідуємо Київ із його театрами, соборами і хочемо дуже подякувати Віталію Станіславовичу за такий теплий прийом, який він завжди для нас влаштовує»
За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...