Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 19:17
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2020, 16:59

У Житомирі дільничні офіцери поліції виявили незаконний посів конопель

Під час санкціонованого обшуку у домогосподарстві 28-річного житомирянина правоохоронці виявили понад сім десятків рослин коноплі. Проводиться досудове розслідування.

Дільничні офіцери поліції Житомирського відділу під час чергового обходу адміністративної дільниці помітили на присадибній ділянці жителя мікрорайону Промавтоматики росини, схожі до конопель. 15 липня, отримавши дозвіл суду, правоохоронці провели відповідний обшук.

У результаті слідчих дій на земельній ділянці було виявлено та вилучено 74 рослини коноплі. Як пояснив власник домогосподарства, рослини він посіяв та доглядав за ними для власного вжитку.

Цього ж дня поліцейські Житомирського районного відділення виявили незаконний посів на території обійстя 28-річного жителя с. Волиці. З його садибі вилучено 42 куща конопель.

Нині тривають досудові розслідування за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України.
Законодавством незаконний посів конопель від 10 до 50 розцінюється вже кримінально каране діяння, за яке передбачено в тому числі і арешт до 6 місяців або обмеження волі строком до 3 років.

Зазначимо, нині тривають оперативно-профілактичні заходи поліції, спрямовані на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин (маку та конопель), документування злочинної діяльності та осіб, причетних до неї, а також фактів порушення чинного законодавства суб'єктами, які займаються легальним посівом нарковмісних рослинних культур.
Погода, Новости, загрузка...