Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июля 2020, 12:10

Новоград-Волинський: бійці ДСНС врятували приватну оселю від знищення вогнем

20 липня о 01:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в м. Новоград-Волинський.

На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла у прибудованій до оселі дерев’яній веранді. Вогонь частково охопив дах та ззовні стіну веранди. На момент пожежі всередині оселі знаходилася мати з двома дітьми. Їх розбудив сусід, який виявив пожежу, і вони змогли вчасно вийти з будинку.

Зусиллями рятувальників о 01:38 пожежу локалізовано та о 01:45 – ліквідовано. Вогнем пошкоджено дах веранди на площі 12 кв. м та 5 кв. м стіни. Завдяки оперативним діям вдалося запобігти поширенню займання всередину помешкання. Загиблих та травмованих немає.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі, зокрема, в місці розміщення ліхтаря зовнішнього освітлення, розміщеного на стіні веранди. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...