Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июля 2020, 17:14

Житомирські рятувальники контролюють процес безпечного збирання врожаю

Жнивна компанія активно триває на полях нашої країни та Житомирщини зокрема. Проте чи не найстрашніше, що може спіткати селян під час жнив – пожежа, яка знищить усе, що стане на її шляху. Аби не допустити нищення важкої праці, 20 липня фахівці ДСНС здійснили рейдову перевірку забезпечення пожежної безпеки місць збирання врожаю та перевірки стану виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту продукції нового врожаю

Рятувальники проінспектували 2 діючих сільськогосподарських підприємства, що спеціалізується на збиранні врожаю - філію «Бистрицька» ТОВ СП «Нібулон» в Ружинському районі та СТОВ «Урожай» в Бердичівському району.

В ході перевірки після огляду техніки ружинські рятувальники позитивно оцінили їх готовність до виконання поставлених завдань. Трактори, що використовується під час таких робіт забезпечені вогнегасниками. Комбайни також укомплектовані необхідною кількістю вогнегасників. На автомобілях для відвезення зерна є хлопушки, ємності з водою та іскрогасники. Технічне обслуговування вогнегасників також проведене у поточному році. Фахівці ДСНС опитали працівників підприємств, які задіяні на роботах по збиранню та зберіганню продукції врожаю і переконалися що вони вміють користуватись первинними засобами пожежогасіння.

В свою чергу бердичівські рятувальники провели з працівниками додаткові протипожежні інструктажі та відпрацювали ймовірні надзвичайні події, що можуть виникнути під час збирання врожаю. Працівникам СТОВ «Урожай» фахівці ДСНС вручили експрес-інформації, де викладені основні правила пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії.

Нагадуємо керівникам та працівникам сільгосппідприємств, а також усім небайдужим громадянам про необхідність суворого дотримання заходів пожежної безпеки в місцях збирання врожаю. Пам'ятайте, що пожежа сама по собі ніколи не виникає, а зазвичай стає наслідком чиєїсь безпечності, недбалості та банальної бездіяльності. Праця, яка вкладалася у таку потрібну справу тривалий час не повинна перетворитися на попіл. Отож збережімо врожай разом!
Погода, Новости, загрузка...