Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2011, 09:13

Сьогодні житомирський мер отримає велисопед

Ціна забаганки мера викликала обурення громадян міста, таким нераціональним витрачанням бюджетних коштів.
У Середу, 30 листопада 2011 р., біля входу в приміщення Житомирської міської ради о 12:45 відбудеться урочисте вручення житомирянами меру міста – Володимиру Дебою нового екологічно чистого транспорту.

Таке рішення було спричинене заявами міського голови про «принципову необхідність» придбання нового, службового авто, вартістю 600 000 грн.

Ціна забаганки мера викликала обурення громадян міста, таким нераціональним витрачанням бюджетних коштів.

Протягом останнього місяцю ряд громадських об’єднань та громадян закликали мера відмовитись від подібної ідеї забезпечення власного комфорту за рахунок платників податків та попри все Володимир Дебой донині не змінив «своєї принципової позиції» обікрасти житомирян.

Нагадаємо, що 26 листопада 2011 активісти Демократичного Альянсу ініціювали збір коштів для придбання велосипеду міському голові на що відгукнулися і звичайні пересічні житомиряни здійснивши свої пожертви на двохколісний транспортний засіб меру.

Громадяни, що обурені рішенням міського голови, прийдуть не лише передати йому велосипед, а й сподіваються на те що Володимир Дебой не злякається вийти до мешканців свого міста та особисто пояснити всі аргументи «своєї принциповості».

Закликаємо всіх житомирян прийти 30 листопада о 12:45 до міськради: задати свої питання меру та висловити власну позицію щодо марнотратства бюджетних коштів.
За матеріалами: Житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...