Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2020, 14:50

На пилорамі у Коростишівському районі виявили та вилучили немаркований ліс та спецтехніку без номерних знаків

У середу, 22 липня 2020 року, за процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури, слідчі Коростишівського відділу поліції спільно з фахівцями екологічної інспекції та лісового господарства виявили неподалік Коростишева деревообробне підприємство, на якому незаконно зберігалася та оброблялася деревина.

Під час проведення невідкладного обшуку виявлено та вилучено 28,9 м3 колод породи сосна, понад 45 м3 дощок та брусу, обладнання пилорами, автомобіль УРАЛ з маніпулятором без номерних знаків, а також аркуші паперу із написами щодо обробки деревини.

Правоохоронцями також зафіксовано, що на колодах породи сосна є бирки, однак, при перевірці встановлено, що реальна довжина колод не відповідає тій, що зазначена у системі.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену лісопродукцію та обладнання.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 246 КК України (незаконне зберігання зрубаних дерев) проводить Коростишівський відділ поліції.

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Погода, Новости, загрузка...