Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июля 2020, 10:09

За спробу порушення державного кордону затримано збирачів ягід

На днях надвечір прикордонники відділу «Копище» Житомирського загону виявили в безпосередній близькості до кордону двох осіб, які збираючи ягоди чорниці мали намір порушити українсько-білоруський кордон. Порушниками законодавства України виявились місцеві жителі прикордоння 42-ох та 38-ми років. Чоловік та жінка знали про заборону перетину кордону, відповідальність, що наступає за такі діяння та де саме проходить межа держави, проте проігнорували дану заборону.

Додамо, що прикордонниками неодноразово проводились профілактичні заходи щодо застереження громадян в недопущенні порушень законодавства України під час сезону збору дикоростучих ягід та грибів.

Наразі на правопорушників складено адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» рішення по яким буде приймати суд.

Поряд з цим зауважимо, що лиш за поточний місяць прикордонниками було не допущено порушення державного кордону у 284 випадках майже 3 тис. осіб.

Погода, Новости, загрузка...