Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июля 2020, 00:01

У Хорошівському районі поліцейські викрили крадія кабелю зв’язку

32-річного жителя одного із сіл поліцейські обґрунтовано підозрюють у крадіжці мідного кабелю з території підприємства у сусідньому селищі. Триває досудове розслідування.

24 липня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення від представників підприємства у смт Іршанську про те, що з території кар’єру викрадено понад 700 м кабелю зв’язку. Сума збитку скала більше 4 тисяч гривень.

Обставини крадіжки на місці події зафіксували поліцейські слідчо-оперативної групи. У результаті проведених першочергових заходів працівники підрозділу кримінальної поліції встановили, що до правопорушення може бути причетний 32-річний житель с. Турчинки. Про чоловіка відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Під час перевірки він зізнався у вчиненій крадіжці. За його словами, мідний дріт із кабелю він встиг збути.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) КК України. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...