Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 июля 2020, 08:02

На Житомирщині виявлено понад 20 м3 деревини невідомого походження

За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконної порубки та зберігання лісу (ст. 246 КК України) на одному із лісопереробних підприємств Чуднівського району.

Наразі Бердичівською місцевою прокуратурою погоджено клопотання про накладення арешту на понад 20 м3 деревини, яке слідчим скеровано до Чуднівського районного суду для розгляду.

За даними слідства, на одній із пилорам Чуднівського району правоохоронці виявили деревину дуба та лісоматеріали обсягом понад 20 м3, документи на які працівники підприємства не надали, як і не змогли пояснити їх походження.

Деревину та лісоматеріали вилучено. Досудове розслідування проводить Чуднівське відділення поліції.

Тривають необхідні слідчі (розшукові) дії з метою встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення, встановлюється походження деревини та лісоматеріалів, причетність до справи інших осіб.
Погода, Новости, загрузка...