Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 июля 2020, 15:05

Малинські поліцейські припинили незаконну роботу пилорами

Увечері 25 липня правоохоронці Малинського відділення поліції виявили у селі Ворсівці пилораму, яка працювала без належних документів та обробляла нелегальний ліс. Роботу підприємства правоохоронці припинили та розпочали кримінальне провадження.

На місце події виїхала та працювала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці оглянули територію пилорами, переглянули наявну документацію, й виявили, що підприємство не має відповідних реєстраційних документів для свого функціонування. Крім того, на деревині, що зберігалася на території пилорами, не було жодних бирок, що засвідчували б її електронний облік.

Того ж вечора приміщення нелегального підприємства правоохоронці опечатали, а незаконну лісопродукцію вилучили до Малинського відділення поліції для з’ясування обставин.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) ККУ. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років ув’язнення.

- Ми продовжуємо відпрацьовувати територію регіону, контролюючи дотримання суб'єктами господарювання чинних норм лісокористування та лісообігу. За час наших профілактичних заходів поліцейські перевірили майже 180 місць переробки деревини. Усі виявлені порушення належним чином зареєстровані. У 4 випадках у діяльності деревообробних підприємств виявлені ознаки кримінальних правопорушень і, відповідно, розпочаті досудові розслідування, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.
Погода, Новости, загрузка...