Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июля 2020, 15:41

“TETERIV OPEN”2020: цьогорічний турнір з плавання на відкритій воді пройде з дотриманням протиепідемічних заходів

З проведенням температурного скринінгу та обов’язковим дотриманням правил протиепідемічних заходів…Так цьогоріч проходитиме V турнір з плавання на відкритій воді “Teteriv open”. Окрім того, стартувати учасники змагань будуть по 10 осіб.

Про це йшлося на виїзному засіданні оргкомітету турніру в Гідропарку, де п’ятий рік поспіль відбудеться спортивний захід, що приваблює плавців із різних міст країни. Зазначалося, що у змаганнях візьмуть участь близько 300 плавців.

1 серпня води Тетерева долатимуть спортсмени та всі охочі, ставши учасниками V турніру з плавання на відкритій воді «ТЕТЕРІВ OPEN» серед юних та досвідчених спортсменів, а також аматорів в рамках Кубка з плавання на відкритій воді.

На змаганнях запропонують і короткі дистанції, залежно від рівня підготовки учасників:

Старт «Нульова категорія» від 10 до 13 років (2005 - 2008 р.н.) - дистанція 600 м;
Старт «AquaYouths» від 14 до 16 років (2002 - 2004), 17-19 роки (1999 - 2001) та спортсмени категорій 20 років та старші - дистанція 1500 м;
Старт спортсмени категорій 20 років та старші - 3000 м;
Для бажаючих, що мають сили та навички в плаванні, - дистанція 300 м.
Сьогодні представниками виконавчих органів міської ради та спортивних організацій було обговорено організаційні моменти: дотримання правил протиепідемічних заходів, забезпечення безпеки спортсменів фахівцями міської комунальної рятувальної служби на воді, чергування медиків карети швидкої допомоги та медиків та Центру первинної медико-санітарної допомоги тощо.

Нагадаємо, що рішення про проведення V-го турніру «TETERIV OPEN» з плавання на відкритій воді було погоджено 15 липня на засіданні виконавчого комітету міської ради.

У турнірі візьмуть участь до 300 провідних молодих спортсменів і досвідчених спортсменів категорії «Мастерс» та аматорів серед яких чемпіони Олімпійських Ігор, чемпіони та призери всесвітніх та європейських чемпіонатів. Турнір є іміджевим заходом для міста Житомира та своєрідним «півмарафоном» на воді та збирає кращих плавців України.
Погода, Новости, загрузка...