Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 июля 2020, 08:17

Жителя Радомишльського району, якого підозрюють в утопленні односельчанина, триматимуть під вартою

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування за фактом умисного вбивства, скоєного у Радомишльському районі (ч. 1 ст. 115 КК України).

Наразі процесуальним прокурором забезпечено розгляд клопотання щодо застосування запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні умисного вбивства. Ухвалою Коростишівського районного суду особі обрано тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення грошової застави.

За даними слідства, 22.07.2020 37-річний місцевий житель, розпиваючи із знайомим спиртні напої біля водойми в одному із сіл Радомишльського району, внаслідок незначного конфлікту завдав йому тілесних ушкоджень.

І хоча побої у момент спричинення не були небезпечними для життя потерпілого, підозрюваний, з метою доведення свого злочинного умислу до кінця, примусив чоловіка зайти у водойму, де втопив його, сховавши тіло у водяних заростях.

Як встановлено, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, в тому числі і проти життя та здоров’я осіб.
Досудове розслідування проводить Радомишльське відділення поліції. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленні волі на строк від 7 до 15 років.
Погода, Новости, загрузка...