Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 августа 2020, 14:19

У Житомирі судитимуть неповнолітнього та його спільника за умисне вбивство 19-річного місцевого жителя

Відділ ювенальної юстиції прокуратури Житомирської області підтримуватиме публічне обвинувачення у справі за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів, скоєного за попередньою змовою групою осіб у Житомирі.

Наразі обвинувальний акт за п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України прийнятий Богунським районним судом до розгляду.

У жорстокому вбивстві, що сталося у березні цього року у мікрорайоні Крошня, обвинувачують двох житомирян, 2002 та 2001 років народження, обоє раніше засуджені (грудень 2019 року) за умисні злочини проти власності до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

За даними слідства, неповнолітній та його 19-річний спільник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдали потерпілому 37 ножових поранень, зняли з нього та забрали куртку, спортивні штани, светр, кросівки, а також прихопили мобільний телефон і кишенькові гроші, а самого скинули у яр. Від отриманих ножових поранень 19-річний хлопець помер.

Резонансне вбивство правоохоронцями було розкрито вже наступного дня та обох підозрюваних взято під варту, де вони перебувають і дотепер.
Досудове розслідування проводило СУ ГУНП в області, під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...