Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2020, 00:03

На Житомирщині розслідують ДТП, в якій травмувалися двоє дорослих та дитина

У результаті зіткнення позашляховика та вантажівки, що сталося 30 липня близько 19:20, травми різного ступеню важкості отримали водій та двоє пасажирів іномарки. На місці події працювала слідчо-оперативна група Брусилівського відділення поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху Київ-Чоп, у с. Ставище Брусилівського району.

Попередньо, водій автомобіля «Nissan», 28-річний бердичівлянин, не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою «DAF», що стояла на узбіччі, і за кермом якої знаходився 56-річний житель Коростишівського району.

У результаті ДТП водій «Nissan» отримав травми та був ушпиталений до Брусилівської лікарні. Також отримали тілесні ушкодження і двоє пасажирів позашляховика, 20-річна жителька м. Бердичева та її син, 2019 р.н., яких було госпіталізовано до Коростишівської лікарні.

Нині триває встановлення причин та обставин пригоди у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Погода, Новости, загрузка...