Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2020, 11:20

Поліція Житомирщини інформує: події з 27 липня по 2 серпня в цифрах

Упродовж минулого тижня до підрозділів поліції регіону надійшло 4 529 повідомлень про події, 375 з них - кримінального характеру. У 161 випадку правоохоронці вже встановили причетних осіб.

Серед розкритих злочинів: умисне вбивство, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, крадіжки, грабежі, шахрайство, хуліганство, факти нелегального поводження з наркотичними засобами тощо.

За вказаний період до відділів та відділень поліції Житомирщини надійшли звернення з приводу встановлення місця знаходження 14 дітей. Усіх їх правоохоронці відшукали та повернули додому.

На автошляхах Житомирщини сталися 102 дорожньо-транспортні пригоди, 32 з них - із потерпілими. Унаслідок вказаних ДТП травми отримали 42 людей, ще 2 - загинули.
Погода, Новости, загрузка...