Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 августа 2020, 11:18

Столичні оперативники затримали житомирянина, який у під’їзді багатоповерхівки пограбував киянку

Зловмисник зірвав із шиї жінки золотий ланцюжок та втік. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До Святошинського управління поліції звернулася 53-річна місцева мешканка, яка повідомила, що у під’їзді будинку на проспекті Ромена Ролана невідомий зірвав із її шиї золотий ланцюжок та втік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та працівників кримінальної поліції.

Як розповів начальник сектору розкриття злочинів проти власності Святошинського управління поліції Олександр Прима, за прикметами, які надала потерпіла, працівники поліції розшукали та затримали нападника:

«Зловмисником виявився раніше не судимий 35-річний уродженець Житомирської області. Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За рішенням суду на час досудового розслідування він перебуватиме під нічним домашнім арештом. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі».
Погода, Новости, загрузка...