Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 августа 2020, 09:07

На Житомирщині бухгалтер однієї з ОТГ привласнила понад 214 тис грн бюджетних коштів

Житомирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем бухгалтером однієї з об’єднаних територіальних громад Житомирського району.

Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, 19.08.2020, колишньому бухгалтеру повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За даними слідства, бухгалтер, зловживаючи своїм службовим становищем, протягом 2019 року вносила в офіційні документи неправдиві відомості про нарахування їй заробітної плати, а зайво нараховані кошти у подальшому перераховувала на свій особистий рахунок.

Таким чином, унаслідок зловживань нею було привласнено понад 214 тис грн бюджетних коштів.

Досудове розслідування проводить Житомирське районне відділення поліції, оперативний супровід забезпечує Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...