Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 10:14
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 августа 2020, 13:11

Поліцейські вилучили наркотики у 10 жителів Житомирщини

Пакунки з подрібненою рослинною масою, шприци з рідиною, згортки з порошком та пігулками, а також незаконно вирощені нарковмісні рослини – все це вилучали працівники слідчо-оперативних груп поліції у жителів області. Нині тривають відповідні перевірки.

Оперативники карного розшуку помітили на вулиці м. Бердичева підозрілого чоловіка та зупинили для перевірки. Той занервував, а потім повідомив поліцейським, що має при собі наркотичну речовину і видав згорток з подрібненою рослинною масою.

Пакунок зі схожим вмістом виявив дільничний офіцер поліції у 20-річного жителя Ємільчинського району.

А у м. Житомирі патрульні поліцейські зупинили для перевірки 39-річного місцевого чоловіка: з’ясувалось, що він мав у кишені шприц з коричневою рідиною, а у рюкзаку пакет з сухою рослинною масою, попередньо – маковою соломкою. Ще в одного житомирянина поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною.

Також речовини різного походження, що, ймовірно, містять наркотичні засоби, поліцейські вилучали у жителів Олевщини, Бердичівського та Любарського районів. До того ж поблизу Бердичівського виправного закладу правоохоронці виявили полімерний пакунок з кількома десятками пігулок різних сильнодіючих лікарських засобів, що мають наркотичний ефект. Тож нині поліцейські встановлюють походження такої «передачі».

За всіма фактами тривають відповідні перевірки у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

А от на присадибній ділянці 54-річного жителя Радомишльського району поліцейські виявили грядки з рослинами конопель. Всього нарахували 29 рослин, які й вилучили. Відповідно до ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України вирощування снотворного маку в кількості від 100 до 500 рослин чи конопель у кількості від 10 до 50 рослин караються штрафом від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років
Погода, Новости, загрузка...