Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 августа 2020, 10:43

На Житомирщині в ДТП травмувалися двоє дітей зі Львівщини

26 серпня у Коростишівському районі внаслідок зіткнення двох автівок отримала травми жінка та двоє дітей зі Львівщини. Постраждалих ушпиталили до Коростишівської лікарні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

За словами речниці Нацполіції Житомирщини Алли Ващенко, дорожньо-транспортна пригода сталася 26 серпня близько 16:40 на 120 кілометрі автодороги Київ-Чоп у Коростишівському районі. На автошляху під час зміни смуги руху зіткнулися автомобілі "Opel Corsa" під керуванням 59-річної киянки та "Honda Accord", за кермом якого перебував 36-річний житель Львова, котрий рухався у попутному напрямку.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів "Honda": 32-річна жінка та двоє дітей віком 7 та 9 років – жителі Львівщини. Їх ушпиталили до Коростишівської лікарні.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини ДТП.
Погода, Новости, загрузка...