Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 августа 2020, 10:00

Поліцейські розшукали викрадений у Хорошівському районі трактор

28 серпня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння трактором. Перевіряючи інформацію про подію, поліцейські встановили причетного до його крадіжки. З’ясувалось, що чоловік навіть устиг перепродати чужу техніку. Нині транспортний засіб вилучений.

Заявник розповів, що близько 11:00 із території його домоволодіння у с. Небежі був угнаний трактор.

У ході з’ясування усіх обставин, поліцейські дізнались, що у цьому ж будинку віднедавна тимчасово мешкав 26–річний житель Житомирського району. Однак на момент надходження повідомлення про злочин, чоловіка вдома не було, а телефон його був поза стільниковою мережею.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що молодик, тимчасовий постоялець, скориставшись нетривалою відсутністю того дня господарів, запросив до подвір’я потенційних покупців техніки, яких віднайшов, розмістивши оголошення відповідного змісту в інтернет-мережі. Як тільки гроші за чужий трактор потрапили до його рук, він відразу утік, забувши про щирість та гостинність власників домогосподарства.

Транспортний засіб поліцейські розшукали цього ж дня на території одного з гаражних кооперативів обласного центру, куди його поставили нещодавні покупці. Нині він вилучений для проведення необхідних слідчий дій.

Молодикові, який лиш нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, за нове кримінальне діяння може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років. Нині поліцейські встановлюють його місця перебування.
Погода, Новости, загрузка...