Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 августа 2020, 13:13

Ружинські вогнеборці ліквідували загоряння оселі

31 серпня о 00:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Черемуха Ружинського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які побачили яскраве зарево із сусіднього будинку.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах помешкання по всій площі – 48 кв. м. Силами бійців ДСНС о 01:30 пожежу локалізовано, а о 04:12 ліквідовано. Тривалий час необхідно було розбирати зруйновані полум’ям конструкції та проливати їх водою. Також було здійснено 2 підвози води з джерела на відстані близько 3 км. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити дах оселі. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на літню кухню, збудовану за три метри від осередку займання.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на 1 пожежному авто. Причина пожежі встановлюється.
Погода, Новости, загрузка...