Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 сентября 2020, 17:38

Від початку року піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили вже 888 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн

Майже щодня піротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС області вилучають та знищують вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Так, з початку 2020 року, станом на 1 вересня, вже знищено 888 боєприпасів у тому числі 72 авіаційні бомби.

Так, в с. Пулино-Гута Пулинського району на власному городі, під час копання картоплі, місцевий житель заступом лопати натрапив на підозрілі металеві предмети, що були схожі на вибухонебезпечні. Ними виявилися 30-мм артснаряд та ручна граната Ф-1 часів минулих війн.

Крім того, поблизу с.Андріївка цього ж району, під час проведення історико-пошукових робіт, група пошуковців натрапила на металеві підозрілі предмети. Вони одразу зателефонували до Служби порятунку «101». Очікуючи фахівців, пошуковці огородили місце знахідки гіллям. Прибулі за викликом піротехніки ідентифікували знахідку як три ручні гранати РГД-33 часів Другої світової війни.
Погода, Новости, загрузка...