Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 сентября 2020, 11:10

Упродовж минулого тижня рятувальники області здійснили 110 виїздів на ліквідацію різноманітних надзвичайних подій

У період з 30 серпня по 5 вересня по лінії «101» отримано 124 повідомлення про виникнення різного роду надзвичайних подій на території області. У результаті яких 8 осіб отримала травми, 9 загинуло та 3 врятовано.
Зокрема, ліквідовано 62 пожежі. Під час гасіння яких виявлено 1 травмовану особу та 2 особи врятовано.
Так, 3 вересня в м. Андрушівка виникла пожежа в квартирі на 4-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку. Вогнем знищено матрац. Під час гасіння пожежі врятовано 2 особи: власницю – 1952 р.н. та її доньку – 1971 р.н.
А 5 вересня в с. Закутенці Бердичівського району виникла пожежа в дерев’яному сіннику. Вогнем знищено сінник та 10 тон сіна. Під час самостійного гасіння пожежі травмовано хлопчика – 2013 р.н., якого з діагнозом: отруєння продуктами горіння госпіталізовано до Бердичівської ЦРЛ (стан здоров’я - задовільний).
Підрозділами Управління здійснено 28 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, надання допомоги населенню та іншим службам: відкривання дверей – 3 виїзди; зрізання аварійних дерев – 6 виїздів; знищення шершнів – 2 виїзди; проведення аварійних робіт із знезараження об’єктів інфраструктури – 11 виїздів; реагування на інші повідомлення – 5 виїздів.
За минулий тиждень підрозділами Управління здійснений 1 виїзд для реагування на ДТП, врятовано 1 особу.
Зокрема, 31 серпня поблизу с. Улянівка Житомирського району, внаслідок перекидання вантажного автомобіля у кювет, 1 особа отримала травми. Відділенням рятувальників проводилися аварійно-рятувальні роботи по деблокуванню травмованого водія з кабіни автомобіля.
За минулий тиждень зареєстровано 1 повідомлень про пригоди на воді.
Так, 2 вересня в смт Іванопіль Чуднівського району відділенням рятувальників проводилися аварійні роботи по вилученню потопельника – 1968 р.н., зі ставка.
Групою піротехнічних робіт упродовж тижня здійснено 8 виїздів на знешкодження виявлених населенням боєприпасів часів минулих війн. Загалом ними вилучено та знищено 42 одиниці різноманітних вибухонебезпечних предметів.
Рятувальники нагадують про необхідність дотримання правил безпеки як у побуті, так і на відпочинку, та наголошують на необхідності подбати про безпечне дозвілля дітей під час канікул!
Погода, Новости, загрузка...