Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 18:50
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 сентября 2020, 12:54

Понад 1 млн грн щорічно отримуватимуть місцеві бюджети Житомирщини завдяки проведеним у серпні земельним торгам

Упродовж серпня 2020 року Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області як організатором земельних торгів продано права оренди на 14 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Землі загальною площею 457,6 га передано в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

За підсумками земельних торгів розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки збільшився з 582,7 тис. грн до 1 082,9 тис. грн. Кошти щорічно надходитимуть до місцевих бюджетів Житомирщини.

Найвищі показники орендної ставки у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки за цей період зафіксовано у Черняхівському районі на території Бежівської сільської ради (41%) та у Лугинському районі на території Повчанської сільської ради (24%).
Погода, Новости, загрузка...