Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 сентября 2020, 11:33

За добу вогнеборці області ліквідували чотири пожежі сухої трави та займання торфу

Минулої доби в екосистемах чотирьох районів області виникли пожежі, внаслідок яких вигоріло 6 га сухої трави.

Так, 10 вересня о 14:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності поблизу с. Купеч Коростенського району. Про це рятувальників сповістили місцеві жителі, які помітили задимлення.

По прибуттю на місце події з’ясувалося, що на відкритій території горить сухостій. Існувала загроза розповсюдження полум’я на житловий сектор, відстань до якого складала близько 200 м. Однак рятувальникам вдалося швидко відбити вогонь, не допустивши його поширення. О 14:25 вогнеборці пожежу локалізували на площі близько 3 га та о 15:50 – ліквідували.

Цієї ж доби, коростенські бійці ДСНС також загасили загоряння сухостою поблизу м. Коростень. Там на території дачного масиву горіла суха трава на площі близько 1 га. Зусиллями бійців ДСНС пожежу вдалося ліквідувати та не допустити подальшого розповсюдження вогню на приватні дачні будинки.

Крім того, минулої доби сухостій горів поблизу м. Андрішівка та с. Глибочиця Житомирського району. Вогнем пройдено 2 га сухостою. Причини виникнення усіх загорянь встановлюються фахівцями.

Того ж дня о 09:30 поблизу с. Рудня Озерянська Олевського району вогнеборці залучалися до ліквідації займання осередку торфу. О 12:00 пожежу локалізували та о 16:00 – ліквідували. Вогнем знищено торф на площі 0,7 га. Загиблих і травмованих не має.
Погода, Новости, загрузка...