Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2020, 13:28

У Житомирі поліція втретє за місяць закрила гральний заклад, який продовжує відновлювати роботу

22 вересня поліцейські Житомирського відділу спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в області втретє за вересень закрили гральний заклад на вулиці Київській. 9 та 15 вересня заклад уже закривали, щоразу вилучаючи з нього комп’ютерне обладнання, готівку та документацію.

За словами пресофіцерки Нацполіції області Ольги Номерчук, за тиждень, який минув з часу останнього проведення слідчих дій у цьому залі, організатори знову завезли у приміщення нове комп’ютерне обладнання та спробували відновити роботу.

Поліцейські за ухвалою суду втретє провели санкціонований обшук. У ході слідчих дій із підпільного закладу вилучили більше десяти одиниць комп’ютерної техніки та комплектуючих, гроші, інтернет-обладнання, чорнову документацію та інші докази.

На момент обшуку у приміщенні перебували адміністратори та відвідувачі.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 203-2 Кримінального кодексу України "Зайняття гральним бізнесом".

Начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко каже, що поліція моніторить усі підпільні гральні заклади, які вже були закриті раніше і буде припиняти усі спроби заново запустити гральний бізнес.
Погода, Новости, загрузка...