Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 сентября 2020, 19:17

Бердичівські поліцейські затримали два автомобіля з нелегальним лісом

Двох жителів районного центру поліцейські обґрунтовано підозрюють у незаконних оборудках з лісопродукцією. Тривають відповідні досудові розслідування.
23 вересня працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського відділу зупинили автомобіль «ГАЗ». За кермом вантажівки перебував 33-річний місцевий житель, який перевозив деревину. При цьому відповідних документів на вантаж водій не мав.

Правоохоронці задокументували обставини правопорушення. Керманича разом з автомобілем та лісоматеріалами було доставлено до поліцейського відділення для подальших процесуальних дій.

Увечері цього ж дня поліцейські зупинили ще одну вантажівку «ЗІЛ», завантажену деревиною породи береза. Водій автомобіля, 30-річний бердичівлянин, жодних документів на вантаж також не надав.

Транспортні засоби з вантажем вилучили до Бердичівського відділу поліції.

Нині за обома фактами тривають відповідні перевірки. Попередня правова кваліфікація подій - ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Законодавством за такі дії передбачено покарання як у вигляді штрафних санкцій, так і піврічного арешту або обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...