Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 сентября 2020, 11:45

Упродовж 28 вересня до поліції надійшло два повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства

Обидва повідомлення відповідно зареєстровані та проводяться ретельні перевірки викладених відомостей.

До поліції звернувся голова обласного осередку однієї з партій та повідомив про поширення в інтернеті недостовірної інформації, що паплюжить кандидатів у депутати та політичні сили. Зокрема, заявник вказав, що один з користувачів віртуальної мережі, житель м. Баранівки, за допомогою графічного редактора наносив на офіційні інформаційні агітки кандидатів написи негативного змісту та у такому вигляді розповсюджував у фейсбуці.

Нині поліцейські встановлюють особу чоловіка для проведення необхідних процесуальних дій.

Голова однієї з ТВК Житомирського району повідомила до поліції про виявлення інформаційного бюлетеня кандидата у депутати без обов’язкових вихідних відомостей.

Відтак нині поліцейські встановлюють особу, відповідальну за друк агітаційних матеріалів. В її діях можуть вбачатись ознаки адміністративного правопорушення.

Загалом з початку виборчого процесу до поліції Житомирщини надійшло 8 повідомлень про можливі порушення. Триває розслідування 3 кримінальних проваджень та складено 1 адміністративний протокол за ч. 2 ст.212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП.
Погода, Новости, загрузка...