Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2020, 15:06

У Коростишівському районі поліція виявила незаконне вивезення піску

За добу правоохоронці зупинили чотири автомобілі з вантажем, документи на який водії не надали. Нині триває з’ясування обставин.

У ніч з 5 на 6 жовтня поблизу с. Колодязьок інспектори сектору реагування Коростишівського відділу поліції зупинили для перевірки два автомобілі DAF з напівпричепами. Під час огляду з’ясувалось, що транспортні засоби завантажені піском. Утім жодних документів про походження та законність перевезення такого вантажу водії не надали.

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини події. Автомобілі з піском поліцейські вилучили.

Увечері 6 жовтня поліцейські зупинили автомобілі MAN та DAF під керуванням двох житомирян. У причепах вантажівок також знаходився пісок. І знову водії не надали відповідних документів, що підтверджували б легальність перевезення вантажу.

Відтак транспортні засоби з піском також вилучили.

Нині триває з’ясування всіх обставин подій. Їх попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 300 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 2 років.
Погода, Новости, загрузка...