Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 октября 2020, 09:10

За дев’ять місяців платники області сплатили понад 321 мільйон гривень військового збору

За дев’ять місяців 2020 року платники податків Житомирської області перерахували до державного бюджету 321,0 млн. гривень військового збору, що перевищує минулорічні надходження на 13,1 млн грн. або на 4,3 відс.

У вересні від платників області надійшло 40,7 млн грн, а це на 4,5 млн грн., або на 12,4 відсотків більше ніж за вересень 2019 року.

Нагадуємо, що згідно з діючим законодавством, платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

Ставка військового збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування.

У Головному управлінні на постійному контролі знаходяться питання щодо правильності нарахування та своєчасності сплати військового збору до бюджету.
Погода, Новости, загрузка...