Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 октября 2020, 01:54

У Житомирському районі поліцейські виявили фуру з нелегальною деревиною

Уранці 12 жовтня інспектори сектору реагування Житомирського районного відділення поліції зупинили для перевірки вантажівку. Як з’ясувалось, у причепі перевозились соснові колоди, а водій відповідних документів на них не мав.

Близько 7:20 неподалік с. Зарічан Житомирського району поліцейські зупинили автомобіль DАF з напівпричепом, за кермом якого знаходився 28-річний житель м. Радомишля. Під час огляду з’ясувалось, що вантажівкою перевозяться соснові колоди загальним обсягом близько 52м3. Водій жодних документів, що підтверджували б законність перевезення лісопродукції, не надав.

Відтак працівники слідчо-оперативної групи поліції задокументували всі обставини, а автомобіль з вантажем вилучили. Нині триває відповідна перевірка.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Крім того, поліцейські розпочали перевірку за фактом незаконної порубки кількох дубів у захисній лісосмузі поблизу залізничного перегону «Станишівка-Житомир». Повідомлення про подію надійшло 12 жовтня від жителя обласного центру.
Погода, Новости, загрузка...