Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 октября 2020, 11:47

Іноземці, які у Луцьку викрали платіжний термінал та були затримані на Житомирщині - підуть під суд

Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Нагадаємо: у березні зловмисники проникли до приміщення одного із банків Луцька та викрали платіжний термінал, а з території цього ж банку автомобіль ГАЗ 2752. Сума завданих матеріальних збитків склала близько 100 тис. грн.

Оперативники управління карного розшуку Волинської області у співпраці із львівськими та житомирськими співробітниками поліції встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні четверо іноземців.

Їх затримали у Житомирській області. Викрадений платіжний термінал та автомобіль вилучили. Усім чотирьом слідчі детективи за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку з проникненням та незаконне заволодіння транспортним засобом, відповідно. Луцький міскрайонний суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

На днях слідчі детективи завершили досудове розслідування та кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували у суд. Підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...