Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 октября 2020, 08:02

На Житомирщині викрили на одержанні неправомірної вигоди 10 тис грн капітана поліції

У суботу, 17 жовтня, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Хмельницькому, спільно з УСБУ в області викрито під час одержання неправомірної вигоди слідчого одного з територіальних віділень поліції області.

Правоохоронцями задокументовано факт одержання капітаном поліції першої частини неправомірної вигоди на суму 10 тис. грн від місцевого мешканця, яка відбулася на автодорозі, у салоні автомобіля. Взагалі слідчий за сприяння в уникненні від кримінальної відповідальності (скоєння умисного вбивства, ч.1 ст. 115 КК України) вимагав від громадянина 20 тис. грн.

Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішуються питання щодо повідомлення капітану поліції про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Хмельницькому.
Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Погода, Новости, загрузка...