Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 октября 2020, 16:38

Піротехніки ДСНС в області знищили два боєприпаси часів минулих війн

18 жовтня група піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знищила 2 вибухонебезпечних предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні в селах Городок та Зарудинці Ружинського району.

У першому випадку боєприпас, що виднівся на поверхні землі, знайшла у лісі місцева жителька під час збирання грибів. Піротехніки, які прибули до місця події, ідентифікували його як артснаряд калібром 45 мм.

У другому випадку на 76-мм артснаряд часів другої світової війни натрапили місцеві комунальники, які копали траншею до житлових будинків під водопровідні труби.

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж повідомте про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...