Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 ноября 2020, 08:03

На Житомирщині взято під варту підозрюваного у розбещенні малолітньої дитини

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом скоєння розпусних дій щодо малолітньої особи (розбещення), скоєних жителем Радомишльського району (ч. 2 ст. 156 КК України).
За даними слідства, злочин скоєно у травні цього року в одному із населених пунктів Радомишльського району.
Потерпіла - 9-річна дівчинка, яку бабуся-опікун привезла на тимчасове проживання (на час свого перебування у лікарні) до матері, яку позбавлено батьківських прав стосовно цієї дитини. Користуючись відсутністю матері, її 35-річний співмешканець неодноразово вчиняв розпусні дії стосовно малолітньої дитини.
Наразі, у межах досудового розслідування, ювенальним прокурором Коростишівської місцевої прокуратури забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні злочину.
Ухвалою Радомишльського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.
Досудове розслідування проводить Радомишльське відділення поліції.
Санкцією зазначеної статті за скоєний злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...