Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 ноября 2020, 09:00

Прокуратура Житомирщини спільно з правоохоронцями викрили значну кількість немаркованих дубових і соснових колод

У вівторок, 3 листопада, Коростенською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва досудовим розслідуванням, спільно з Коростенським відділом поліції викрито факти випалювання деревного вугілля з незаконно здобутої деревини, що здійснювалося в Олевському районі.

За даними слідства, на околиці села Лопатичі виявлено обладнаний цех, на території якого складувалася немаркована деревина та проводилося випалювання деревного вугілля.

У ході санкціонованих обшуків правоохоронцями виявлено значну кількість соснових та дубових колод, деревне вугілля у полімерних та паперових мішках, приготовлене для реалізації, обладнання для обробки деревини (пилорама, ємкості для випалювання), завантажений деревиною причеп до трактора, порожні паперові мішки для фасування вугілля, сервер камер відеоспостереження тощо.

Наразі тривають слідчі розшукові дії, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність до нього інших осіб.
Вирішується питання щодо вилучення деревини і матеріалів та накладення на них арешту.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 241 ( забруднення атмосферного повітря) та ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України проводить Коростенський відділ поліції.
Процесуальне керівництво здійснює Коростенська місцева прокуратура.
Погода, Новости, загрузка...