Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 ноября 2020, 11:15

Упродовж минулої доби рятувальники ліквідували дві пожежі у приватному секторі

9 листопада о 07:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Парипси Попільнянського району.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику горіло в одній із кімнат - в місці прилягання печі до дерев’яної частини стіни.

Перед тим як приступити до гасіння, бійці ДСНС спочатку розібрали частину стіни під кромкою криші, а вже потім пролили осередок займання водою. Майже дві години знадобилось бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено лише 3 кв.м стіни. За попередньою інформацією до займання могло призвести порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

Також рятувальники вчора ліквідували пожежу в с. Андріївка Олевського району. Як стало відомо, там спалахнула дерев’яна господарча будівля, в частині якої зберігалося сіно. До приїзду фахівців ДСНС господарі почали гасити вогонь підручними засобами.

Спільними зусиллями вогнеборців та власників після розбору та проливання конструкцій пожежу вдалося ліквідували. Не допущено поширення полум’я на житловий будинок, розташований неподалік. Вогнем знищено будівлю.

З’ясувалося, що в приміщенні споруди стояла металева піч «буржуйка», що напередодні господарка топила. Біля топкового отвору був відсутній металевий лист, з якого на дерев’яну підлогу могла випасти жаринка.

Під час усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Однак остаточні причини загорань встановлюють правоохоронці.
Погода, Новости, загрузка...