Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 16:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 ноября 2020, 11:14

В Олевському районі під час гасіння пожежі виявили тіло загиблої жінки

10 листопада о 06:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні в с. Калинівка Олевського району. Загорання помітили сусіди та одразу розпочали гасіння власними силами. Через легкозаймистість будівлі вогонь швидко поширювався конструкціями, тому селяни зателефонували за номером «101».

По прибуттю рятувальників з’ясувалося, що кухня вже повністю охоплена вогнем. На підлозі біля вхідних дверей вони виявили тіло власниці без ознак життя, 1942 р.н.

Відстань від зазначеноі споруди до житлового будинку складала близько 5-ти метрів, тому вогонь в будь-яку мить міг перекинутися на оселю. О 07:25 бійці ДСНС пожежу локалізували, о 08:40 – ліквідували. В результаті пожежі вогнем знищено літню кухню. Проте бійцям ДСНС вдалося запобігти поширенню полум’я на житловий будинок.

Також минулої доби вогнеборці врятували від знищення полум’ям веранду житлового будинку в с. Наталівка Новоград-Волинського району. Майже за годину пожежу ліквідували. Бійцям ДСНС вдалося не допустили поширення полум’я на житловий будинок. На жаль, вогонь встиг знищити 16 кв.м даху веранди.

Причини обох займань продовжують з’ясовувати фахівці.
Погода, Новости, загрузка...