Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 ноября 2020, 14:32

Більше 4,9 мільярдів гривень сплатили роботодавці області єдиного соціального внеску

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, за десять місяців 2020 року роботодавці Житомирської області сплатили 4,9 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Темпи росту сплати ЄСВ перевищують рівень надходжень минулого року на 4,9 відсотків, а це – 233,1 мільйонів гривень.

У жовтні 2020 року надходження ЄСВ становив 579,8 млн грн, що на 15,4%, або на 77,6 млн грн більше надходжень жовтня 2020 року.

У податковій службі області зазначають, що контроль за дотриманням податкового законодавства з реалізації державної політики в адмініструванні єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги є одним із пріоритетних напрямків діяльності відомства.

Нагадуємо суб’єктам господарювання, що з 1 вересня поточного року підвищено розмір мінімальної заробітної плати до 5 тисяч гривень. Відповідно таке підвищення вплинуло на мінімальний розмір єдиного внеску: з 01.09.2020 мінімальний розмір ЄСВ становить 1100 грн. на місяць (5000 х 22% ).
Погода, Новости, загрузка...