Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 ноября 2020, 09:07

Бердичівські поліцейські розслідують пограбування містянина

Уночі 11 листопада з квартири 39-річного жителя райцентру двоє чоловіків забрали побутову техніку. Оперативники карного розшуку затримали одного з причетних до злодіяння та розшукують його спільника. Триває досудове розслідування.

Удень 12 листопада до поліції звернувся 39-річний житель м. Бердичева. Чоловік розповів, що вночі до нього прийшли двоє молодиків, яких він знає візуально. Коли відчинив двері - чоловіки вдарили його та заскочили до помешкання. Поки господар, який має інвалідність та не може вільно пересуватися, оговтувався, неждані «гості» забрали з квартири телевізор з тюнером та мобільний телефон.

Працюючи на місці події, правоохоронці задокументували обставини, отримали опис грабіжників та розпочали їх розшук. Вже за кілька годин розшуківці встановили місце перебування одного з них, 32-річного місцевого жителя. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Триває розшук другого учасника правопорушення.

Законодавством грабіж, поєднаний з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...