Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 19:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 ноября 2020, 08:48

В зоні ЧАЕС затримано трьох порушників з металошукачами та пістолетом

14 листопада, під час виконання завдань з підтримання режиму радіаційної безпеки в зоні відчуження, прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону спільно зі співробітниками Нацполіції виявили на відселеній території трьох осіб.

Двоє чоловіків та жінка, жителі столиці, незаконно проникли в зону з метою екстремального туризму. Порушники мали з собою металошукачі та лопати, крім того, в одного з чоловіків наряд виявив травматичний 9-мм пістолет марки ПМ-Т, та три магазини, споряджені набоями до нього. Як з’ясувалось, дозволу на право носіння та зберігання пістолета киянин не мав.

У відношенні затриманих громадян складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення».

Травматичну зброю та боєприпаси вилучено представниками Національної поліції для з’ясування усіх обставин справи.
Погода, Новости, загрузка...