Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 ноября 2020, 11:00

Упродовж минулого тижня рятувальники області забезпечили реагування на 91 надзвичайну подію

З 8 по 15 листопада по лінії «101» надійшло 117 повідомлень про виникнення різного роду надзвичайних подій та ситуацій на території Житомирської області. Підрозділами ДСНС здійснено 91 виїзд для надання допомоги населенню та ліквідації наслідків надзвичайних подій, при проведенні аварійно-рятувальних робіт врятовано 3 особи.

Зокрема, ліквідовано 29 пожеж, під час яких загинуло 2 людини.

Так, 10 листопада зайнялася дерев’яна літня кухня у с. Калинівка Олевського району. По прибуттю на місце події в охопленій вогнем споруді рятувальники виявили біля дверей тіло власниці без ознак життя, загибла була 1942 р.н.

А у Житомирі 15 листопада ліквідовано займання купи сміття на площі 15 кв.м. в однокімнатній квартирі на 5 поверсі по вул. Небесної Сотні. Оселя була повністю захаращена непотрібними речами та побутовими відходами, які власник, напевно, зносив додому і серед цього сміття й сам жив. Тіло 51-річного власника помешкання було виявлено на порозі задимленої кімнати, рятувати чоловіка було вже запізно.

Двічі рятувальні підрозділи залучалися на підняття тіл з водойм.

9 листопада в с. Літки Лугинського району відділенням 7 ДПРЧ проводились аварійні роботи по вилученню із місцевого ставка тіла чоловіка, 1956 р.н.

11 листопада поблизу м. Баранівка відділенням 15 ДПРЧ та обласними водолазами проводились аварійні роботи по вилученню тіл чоловіка, 1981 р.н. та хлопчика, 2006 р.н. з легкового автомобіля, який з’їхав у р. Случ.

Також за минулий тиждень підрозділами ДСНС здійснено 40 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, надання допомоги населенню та іншим службам. Зокрема: на відкривання дверей – 4 виїзди; зрізання аварійних дерев – 2 випадки; проведення аварійних робіт із знезараження об’єктів інфраструктури – 33 виїзди тощо.

Крім того, групою піротехнічних робіт виявлено, вилучено та знищено 12 вибухонебезпечних предметів часів другої світової війни, серед яких 5 мінометних та протитанкових мін, решта – артилерійські снаряди.
Погода, Новости, загрузка...