Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 02:17
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 декабря 2011, 13:06

Меру Житомира не дали купити джип за 600 тисяч

Як відомо, Житомирська міська рада виділила 600 тис. гривень "Управлінню автомобільних доріг" на придбання службового автомобіля
Держказначейство заблокувало можливість купівлі шикарного авто для мера Житомира Володимира Дебоя за державний кошт.

"Держказначейство не допустило такого марнотратства, зупинивши спробу нецільового витрачання бюджетних коштів. Жодних перерахувань бюджетних коштів через рахунки, відкриті в органах Держказначейства, для закупівлі згаданого авто допущено не було", - повідомили ТСН.ua у прес-службі Кабміну.

Як відомо, Житомирська міська рада виділила 600 тис. гривень "Управлінню автомобільних доріг" на придбання службового автомобіля для голови міськради Володимира Дебоя.

22 листопада Державна казначейська служба рекомендувала місцевій владі ретельно зважувати необхідність купівлі дорогих автомобілів за кошти бюджету.

У листопаді за спробу придбати за рахунок держави автомобіль BMW X5 за 800 тис. гривень було звільнено директора державного підприємства "Теплоелектроцентраль-2 Есхар" (Харківська область).
За матеріалами: Відголос
Погода, Новости, загрузка...